Termeni si Conditii

Site-ul orientmaya.ro este un site de vanzari en-gros de haine si accesorii  de calitate de dama, barbati si copii in stil boho/hippie-chic, mai putin reprezentat pe piata romaneasca. Produsele comercializate pe acest site sunt importate in majoritatea lor din India, Nepal si Tailanda. Hainele comercializate sunt alese sau realizate cu mare grija, din materiale naturale, pline de culoare, cu croiala moderna si diverse detalii (broderie, aplicatii manual, etc) care le scoate din anonimat. Oferim haine marimi XL si XXL care nu sunt in clasicul gris sau negru pentru marimi mari. Desi majoritatea hainelor  noastre sunt in stilul boho-chic, ele pot fi purtate in diverse ocazii: casual, office, vacanta, week-end.

Colectia Maya Shop Exclusive Toamna 2017 este o colectie proprie, “visata” de echipa noastra si fabricata in Nepal din materiale naturale sub un control strict al calitatii produsului finit. Este o colectie boema, hippie-chic, plina de culoare si textura care merge pe mai multe directii: catifea, asimetrie, inspiratie traditionala, aplicatii manuale. Fiecare model este disponibil in mai multe culori si marimi de la S  la XXL. Fiecare directie a colectiei noastre are mai multe modele, in diverse culori si design-uri.

Produsele care nu fac parte din colectia Maya Shop Exclusive sunt importate ready-made din India, Tailanda, Nepal, etc. Sunt produse selectate cu atentie la detalii, care “imbraca” bine si care corespund unui stil boem, plin de culoare si textura. Datorita faptului ca sunt ready-made (achizitionate din stocul furnizorilor), aceste produse nu au tot timpul toate marimile disponibile.

Intrucat acest site este un site destinat exclusiv persoanelor juridice, preturile produselor nu sunt vizibile fara o inregistrare prealabila pe site. Acest lucru se realizeaza prin crearea unui cont pe site-ul nostru, cont care contine date despre firma dvs si date de contact. O data ce am primit o solicitare de cont, in urma verificarii veridicitatii datelor primite veti primi un email de confirmare a contului impreuna cu o parola pentru a accesa site-ul si preturile produselor.

Odata ce sunteti in posesia datelor de acces ale site-ului, va puteti loga pentru a accesa preturile produselor si comanda. Comanda minima pe site-ul nostru orientmaya.ro este de 1000 ron. Aceasta comanda poate fi alcatuita din orice combinatie de produse si marimi prezentate pe site. Odata ce ati plasat o comanda, veti fi contactat telefonic de un reprezentant pentru a confirma stocul si marimile disponibile. Desi incercam sa actualizam stocurile in fiecare moment, acest lucru nu este posibil tot timpul datorita fluxului de marfa si clientilor en-gross.

Comercializarea produselor exclusive din colectia  Maya Shop nu se poate face pe alte  platforme de ecommerce decat cu acordul nostru prealabil si cu mentionarea brandului Maya Shop.

In momentul in care comanda a fost finalizata si confirmata, vom emite factura electronica pe care vi-o transmitem electronic. Puteti alege una din metodele de plata agreate de societatea noastra: plata prin transfer bancar prin op sau plata ramburs la primirea coletului.

In cazul platii prin transfer bancar, comanda dvs va fi transmisa curierului pentru livrare in momentul in care aceasta plata este inregistrata in extrasul nostru de cont.

In cazul platii prin ramburs,  vom transmite curierului produsele din comanda dvs insotite de actele de transport (facture sau aviz de expeditie) in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii. Pretul transportului va fi suportat de catre persoana juridica care plaseaza comanda.

In momentul receptionarii produselor, va rugam sa verificati cu atentie produsele primite pentru conformitate: cantitate, model, eventuale defecte de fabricatie.  In cazul in care produsele trimise au defecte sau cantitatea/modelul nu corespund cu cele comandate de dvs, va rugam sa ne anuntati in maxim 3 zile lucratoare de la primirea comenzii. In momentul in care primim o asemenea solicitare, vom inlocui pe cheltuiala noastra produsele defecte sau/si care lipsesc.

Conform legislatiei in vigoare, nu putem accepta retururi decat in cazurile enumerate mai sus (defecte, cantitate/model gresite).  Cu toate acestea, pentru a stabili o relatie comerciala bazata pe incredere reciproca, prima comanda poate fi returnata integral sau partial daca nu corespunde cerintelor si standardelor dvs. Dorim in acest fel sa va asiguram de calitatea si originalitatea produselor noastre, luand in consideratie ca oricat de profesioniste ar fi pozele unui produs nimic nu se compara cu tinutul produsului efectiv in mana.

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la office@orientmaya.ro